Despre

Filmarea de nuntă

De ce este important să aveți un film reușit de la nunta voastră.
Dacă nu vă filmați nunta și nu surprindeți toate momentele minunate și speciale ale zilei este posibil să regretați, sigur nu mai puteți sa recuperați niciodată aceste momente.

De asemenea, nu este vorba doar de un business, oricine poate face asta. Este vorba despre posibilitatea de a percepe expresiile iubirii și de a le captura într-un mod pe care nimeni altcineva nu îl poate face, fiecare videograf are propria viziune artistica. Videografia de nunta este ceea ce fac cel mai bine și mi-ar place să o fac si pentru voi.

Majoritatea cuplurilor vor avea un fotograf la nunta lor, fotografiile sunt un mod minunat de a surprinde individual momentele prețioase, am avut și eu un fotograf de nuntă uimitor la propria nuntă, domnul Constantin Ticu și ne plac fotografiile noastre, totusi, filmul în mișcare este ceea ce surprinde aceste momente și atmosfera reală în imagini în mișcare continuă. Iubire, râs, o scânteie în ochi, un sărut, o privire mai deosebita, o îmbrățișare, un dans, vântul în păr, o picătură de ploaie, soarele strălucind, filmul în mișcare surprinde aceste momente într-un mod unic, cinematografic, pe care fotografia nu-l poate face.

Puteți viziona momente pe care le-ați pierdut, deoarece chiar și cuplul nu poate fi peste tot simultan, voi, familia și prietenii, inclusiv persoane care nu au reușit să ajungă la nuntă veți putea simți din nou emoțiile și atmosfera zilei ca și cum ați fii chiar acolo

DANIELURDEA FILMMAKER

Produc filme de nuntă cinematografice care reflectă individualitatea fiecărui cuplu, care spun o poveste captivantă. Filmarea surpinde momentele de impact, de angajare, clipele emoționale inerente acestui tip de evenimente.

 

Clipul de nuntă trebuie să fie scurt, atrăgător și memorabil.

Întrebări frecvente

MAI AVEȚI INTREBĂRI?

CONTACT: contact@danielurdea.ro

Care este stilul de filmare?

Există multe stiluri de filmare. In funcție de nunta acesta poate sa fie mai mult documentar sau cinematografic, este important și ce stil de filmare doriți voi.

De cât timp filmați nunți?

Filmez de aproximativ 6 ani, nu filmez doar nunți insă acesta este obiectivul principal de activitate. Am practicat inainte și fotografia de nuntă, incă consider ca cele două activități sunt strâns legate și se pot influența reciproc.

Ce echipament vei folosi?

Deși am echipament de ultimă generație consider mai imporant sa vă povestesc ca am participat regulat la workshop-uri pentru completarea cunostințelor unde m-am pus la curent cu cele mai noi stiluri folosite in domeniul videografiei de nuntă, ocazie cu care am interacționat cu ceilalți colegi, in ultima perioadă a aparut si in Romania o comunitate de videografi care ne ajuta pe toți sa progresăm. Este mult mai important cum folosești echipamentul decât echipamentul in sine.
Detalii tehnice - aparatură utilizată:

Canon 5D Mark IV
Sony A7 III
Canon EF 135mm f/2 L
7Artisan 50mm f/1.1
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Mark II
Sigma ART EF 20mm f/1.4
Sigma ART 35 mm f1.4
Samyang 24 mm f2.8
Sistem stabilizare Ronin SC
Steadicam Glidecam HD2000
Zoom recorder
Recorder 70D Tascam
2 lavaliere
Dronă DJI Mavic Pro
Slider Konova 120cm
Monopied / Trepied Manfrotto

Ce stil de editare folosiți?

Editarea se poate face în mai multe moduri, depinde foarte mult de atmosfera de la nuntă, de cum sunteti voi, ce afinitați aveți, ce muzică ascultați s.a.m.d. Clipul de nuntă trebuie sa poată sa exprime ce s-a intâmplat in ziua nunții voastre. Este foarte important pentru mine ca la editare sa păstrez cât mai mult din calitatea materialului original, colorizarea trebuie sa fie discretă, asemenatoare filmelor artistice, sunetul trebuie balansat si corectat, stilul de montaj poate sa fie dinamic sau romantic, in funcție și de fundalul sonor și de ce dorim să transmitem.

Exista un al doilea videograf?

Să ai un al doilea videograf este ca și cum ai avea un alt set de ochi la nunta ta. Asigură că nimic nu va lipsi în timpul procesului de pregătire, ceremonie, recepție și tot ce se intampla la nunta. Asigur al doilea videograf la orice pachet insă se adaugă 200 de euro la costul final, la evenimentele foarrte mari consider ca este obligatoriu sa exista al doilea videograf.